První výjezd

Dnes odpoledne jsme projeli trasu Kamenice – Lobzy včetně papežovky a hraniční louky těžkou hladkou stopovačkou, abychom srovnali povrch a srazily suchý stonky vratičů.  Je to projetý nahladko bez stopy na klasiku. Na starých lyžích jsou trasy po pastvinách celkem sjízdný. Opakuji na starých lyžích!!!

Několik statečných již dnes šlapalo stopu jak na Lobzech tak na Kamenici a když si nakonec vyšlapali docela pěkný okruh, tak jim to potom rozdupala skupina ignorantských stupidních hominidů. A nedá se říct, že by to byli zrovna troškaři, ale rovnou několik stovek metrů dlouhý výšlap stopou. Tak nějak mám obavy, že v této době, budou konflikty s bezohlednými pěšáky nevyhnutelný.

Vím, že to není příjemný zážitek, ale pokud vám to také vadí, tak neváhejte tyto bezohledné lidi vykázat ze stopy. Z vlastní zkušenosti vím, že většinou poslechnou, ale čas od času narazíte na ale úplně totálního idiota, který vám bude naprosto vážně např. tvrdit, že vstup do lesa je volný a on si může chodit kam se mu zlíbí kudy libo.  Pozor najdou se i tací, kteří s vámi nebudou mluvit vůbec. Další postup závisí na vašem naturelu, ale pokud jste drsnější povaha dejte si pozor na svědky a §7, odst. 1, písm. a) zákona č. 251/2016 Sb., podle kterého se osoba dopustí přestupku proti občanskému soužití tím, že jinému ublíží na cti, že ho zesměšní nebo ho jiným způsobem hrubě urazí.  Doporučuji v přítomnosti třetí osoby nebo nezletilých nadávat pouze šeptem, aby to slyšel jen ten idiot. Ale vždy pamatujte na bezpečný odstup.

Skol, Petr

2 odpovědi na “První výjezd”

    1. Jirko buď v klidu. V Brně myslivci divočáky porcujou přímo na sídlišti a ještě ho mají zavěšenýho na klepadle.

      P.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *